Sertifikacija

Udruženje za upravljanje projektima Srbije je jedina organizacija u zemlji koja je ovlašćena da izdaje zvanične sertifikate iz oblasti upravljanja projektima u skladu sa programom Međunarodnog udruženja za upravljanje projektima – IPMA.

Edukacija i obuka

Organizaciju IPMA Srbija osnovali su iskusni članovi, koji imaju dugogodišnje iskustvo u identifikaciji, dizajniranju i primeni obuka za upravljanje projektima. Obuke i programi edukacije orijentisani su na praktično znanje o dizajniranju, pripremi, planiranju, nadgledanju i evaluaciji projekata zasnovanih na različitim metodologijama.

Konferencije i kongresi

IPMA Srbija aktivno promoviše razvoj kompetencija u upravljanju projektima kod pojedinaca, projektnih timova, preduzeća, organizacija i državnih agencija. Svake godine IPMA Srbija organizuje godišnji Međunarodni kongres iz upravljanja projektima.

Young Crew

IPMA Young Crew Srbija je deo vodeće svetske mreže IPMA studenata i mladih profesionalaca u oblasti upravljanja projektima do 35 godina.

IPMA REG – IPMA sistem za registraciju edukacija i obuka

IPMA REG is a global network of quality courses/programmes in Project Management and related fields. The IPMA Serbia has the right to assess the courses/programmes applied by the organisations and make decisions on their registration, which are then confirmed by the IPMA.