Finale takmičenja u upravljanje projektima

U nedelju 20. marta, održano je i zvanično završeno ovogodišnje Nacionalno takmičenje u upravljanju projektima – Project Management Championship 2022. Na takmičenju su učestvovali brojni studenti sa različitih fakulteta i pokazali odlično znanje o upravljanju projektima. Samo takmičenje sastojalo se iz dve etape: kvalifikacione runde koja je održana 5. marta, a šest timova sa najboljim rezulatom steklo je pravo na učešće u drugoj fazi – nacionalnom finalu. Finale je održano u nedelju, 20. marta, a finalisti su rešavali online poslovnu simulaciju za upravljanje projektima. U finalu su učestvovali timovi sa Fakulteta za projektni i inovacioni menadžment, Univerziteta Singidunum i Fakulteta organizacionih nauka. Pobednički tim je tim sa Univerziteta Singidunum, čiji su članovi Pavle Kuzmanović, Stefan Milan Paunović Mirić, Vukašin Todorović i Sandra Sojkić. Pobednici će predstavljati Srbiju na Internacionalnom finalu, koje će biti održano u Hamburgu od 10. do 12. juna ove godine. Drugo mesto pripalo je timu sa Fakulteta za projektni i inovacioni menadžment, koji čine Filip Krstić, Nemanja Pejović, Milica Lazić i Mila Jovkić. Treće mesto zauzela je ekipa sa Fakulteta organizacionih nauka, koju čine Lidija Todorović, Jelisaveta Tešić, Milja Paramentić i Ivana Petronijević. Nakon završenog takmičenja želimo da se zahvalimo svim takmičarima na učešću, čestitamo na sjajnim rezultatima i pokazanom znanju. Posebne čestitke za finaliste koji su se izdvojili svojim uspehom u kvalifikacijama, a pobedničkom timu sa Univerziteta Singidunum želimo mnogo sreće i uspeha u predstavljanju naše zemlje na Internacionalnom takmičenju u upravljanju projektima!

Podsećamo da se takmičenje u upravljanju projektima održava već osam godina i da su studenti iz Srbije već pet puta osvojili medalju na Internacionalnom takmičenju.

Pratite nas na društvenim mrežama, kao i preko sajta, kako biste bili u toku sa svim aktivnostima udruženja, a ohrabrujemo vas da se prijavite i sledeće godine i pokažete da posedujete znanje projektnog menadžera.