IPMA Srbija nagrade za mlade 2023

IPMA Srbija najavljuje početak prijava za svoje prestižne i vredne nagrade za mlade talente u oblasti upravljanja projektima za 2023. godinu. Cilj je prepoznati i nagraditi mlade projektne menadžere do 35 godina koji su ostvarili izuzetne rezultate u oblasti upravljanja projektima. IPMA Srbija nagrade za mlade 2023 predstavljaju priliku za sve ambiciozne mlade projektne menadžere u Srbiji da se istaknu i budu nagrađeni za svoj izvanredan doprinos u oblasti projektnog menadžmenta. Bez obzira na to da li ste predvodili tim, implementirali revolucionarne strategije ili pokazali sposobnosti u rešavanju problema, želimo da čujemo vašu inspirativnu priču.

Konkurs je otvoren za sve mlade do 35 godina starosti koji su rukovodili projektima ili napisali radove (diplomske, master ili doktorsku disertaciju) koji su završeni tokom 2023. godine. IPMA Srbija će dodeliti nagrade u tri ključne kategorije:

    1. Najbolji projekat
    2. Najbolji mladi projektni menadžer,
    3. Najbolji istraživački rad (diplomski, master i doktorska disertacija).
Važno je napomenuti da učešće na konkursu za mlade talente je potpuno besplatno, a sve prijave će biti pažljivo ocenjene od strane nezavisnog žirija u skladu sa IPMA standardima.

Da biste se prijavili, potrebno je dostaviti:

 • CV u PDF formatu u slobodnoj formi.

Za nagradu Najbolji projekat:

Za nagradu Najbolji mladi projektni menadžer:

Za nagradu Najbolji istraživački/završni rad:

Prijave za IPMA Srbija nagrade za mlade poslati na e-mail adresu office@ipma.rs do 30. novembra 2023. godine, uz obavezno navođenje kategorije za koju se prijavljujete.

Dobitnici ovih prestižnih nagrada biće objavljeni u drugoj polovini decembra, a svečana ceremonija dodele nagrada obećava da će biti događaj koji će se dugo pamtiti.