Nacionalno finale u upravljanju projektima PMC 2023

Nacionalno finale u upravljanju projektima PMC 2023 uspešno je privedeno kraju. Nacionalna runda održana je u nedelju 26.03.2023. godine u Beogradu na Fakultetu za projektni i inovacioni menadžment, a šest najbolje plasiranih timova iz kvalifikacione runde rešavali su studiju slučaja.

U finalu su učestvovali timovi sa Univerziteta Singidunum, Građevinskog fakulteta i Fakulteta organizacionih nauka.
Nacionalno finale u upravljanju projektima PMC 2023 dobilo je svog pobednika, a to je tim 2 sa Fakulteta organizacionih nauka čiji su članovi Boris Vajagić, Aleksa Krstić, Ana Kesić, Dušan Kostić.
Pobednički tim imaće priliku da predstavlja Srbiju na Internacionalnom finalu u Valensiji koje će biti održano početkom juna.
Drugo mesto osvojio je tim 3 sa Fakulteta organizacionih nauka čiji su članovi Milica Maslarević, Iva Branković, Jovana Starović i Marina Jovanović, dok je treće mesto zauzeo tim sa Građevinskog fakulteta koju su činili Anđelka Obradović, Ognjen Živanović, Pavle Stojadinović i Kristina Mitrović.
Ovim putem se zahvaljujemo i našim nezavisnim ocenjivačima iz privrede, direktor IT sektora u Dunav Reosiguranju Sanji Stoiljković, top menadžeru Siemensa Energy Vladimiru Rašoviću, kao i Dekanu fakulteta za Projektni i inovacioni menadžment Aci Jovanoviću na izdvojenom vremenu i doprinosu da ovo takmičenje bude podignuto na jedan viši nivo.

Želimo da se zahvalimo svim takmičarima na učešću, kao i da čestitamo na izvanrednim rezultatima pokazanom znanju. Pobedničkom timu želimo puno sreće i uspeha u predstavljanju naše zemlje na Internacionalnom takmičenju u upravljanju projektima!

Ovim putem se zahvaljujemo i našim partnerima koji su podržali naš projekat PMC 2023.

Nacionalno finale u upravljanju projektima PMC 2023 u Srbiji održava se već devet godina zaredom, a podsećamo vas da su studenti iz Srbije već pet puta osvajali medalje na Internacinalnom takmičenju.

Budite deo naše zajednice i pratite uspehe naših timova!