Nacionalno finale u upravljanju projektima PMC 2024

Tim sa Građevinskog fakulteta, Univerziteta u Beogradu ove godine Srbiju predstavlja na Internacionalnom finalu u upravljanju projektima u Firenci jeste Željko Marinković, Maša Đorđević i Enes Gusinjac.

Pobednici - prvo mesto
Prvo mesto

Nacionalno finale u upravljanju projektima PMC 2024 održano je u nedelju, 07.04.2024. godine, u Istraživačko-razvojnom centru na Fakultetu organizacionih nauka u Beogradu. Šest najboljih timova iz kvalifikacione runde imali su zadatak rešavanje simulacije i board game, obeležavajući desetu godišnjicu ovog prestižnog takmičenja.

Svečano otvaranje Nacionalnog takmičenja u upravljanju projektima obeležio govor Mladena Vukomanovića, predsednika IPMA, naglašavajući značaj projektnog menadžmenta za buduće generacije.

Među učesnicima finala bili su timovi sa Fakulteta organizacionih nauka, Građevinskog fakulteta, i Univerziteta Singidunum, demonstrirajući raznovrsnost znanja i veština u oblasti upravljanja projektima.

Drugo mesto osvojio je Tim 1, Sara Arsić, Teodora Obućina, Minja Trajković i Barbara Nikolić sa Fakulteta organizacionih nauka, čiji su članovi ostvarili izvanredne rezultate. Treće mesto zauzeo je Tim 3, Lazar Gošić, Zeodora Živanović, Iva Branković i Jana Savić sa istog fakulteta, pokazujući visok nivo takmičarskog duha i profesionalizma.

Drugo mesto
Treće mesto

Ovim putem se iskreno zahvaljujemo svim takmičarima na njihovom trudu i posvećenosti takmičenju, čestitajući im na izvanrednim rezultatima. Posebne čestitke upućujemo pobedničkom timu koji će predstavljati Srbiju na Internacionalnom takmičenju u upravljanju projektima u Firenci.

Takođe, izražavamo duboku zahvalnost našim partnerima koji su podržali PMC 2024 – INSPIRA Grupi, platinum partneru Nacionalnog takmičenja u upravljanju projektima, kao i našim robnim partnerima Imleku i Coca-Coli. Takođe, velika zahvalnost ide i medijskim partnerima takmičenja bez kojih ne bismo mogli ostvariti ovakav uspeh, ali i Istrživačko-razvojnom centru FON-a koji nam je omogućio realizaciju takmičenja u njihovom centru.

Pozivamo sve zainteresovane da prate uspeh našeg tima koji su se plasirali na Internacionalno finale u Firenci, čime postaju deo inspirativne zajednice koja promoviše izvrsnost u upravljanju projektima.