Nacionalno takmičenje u upravljanju projektima – PMC 2023

IPMA Young Crew Srbija i ove godine organizuje Nacionalno takmičenje u upravljanju projektima – Project management championship – PMC 2023. Takmičenje sastoji se iz kvalifikacione runde, nacionalnog finala i internacionalnog finala. Studenti se za kvalifikacionu rundu mogu prijaviti u timu od 3 ili 4 člana ili individualno, nakon čega će prijavljenom takmičaru biti dodeljen tim.

Kvalifikaciona runda se sastoji od 100 pitanja iz oblasti upravljanja projektima, za koja takmičari imaju 100 minuta za odgovore i postignu najbolji mogući rezultat uz mogućnost korišćenja dodatne literature (interneta, knjiga). Prema pravilima takmičenja, zabranjena je svaka komunikacija sa osobama van tima. Kvalifikaciona runda će biti održana putem 12. marta 2023. godine. Najboljih šest timova dobiće priliku da učestvuje u finalu nacionalnog takmičenja, koje će biti održano 26. marta 2023. godine na kom će timovi imati priliku da se susretnu sa zadacima, situacijama i izazovima koji čine svakodnevicu projektnih menadžera. Kroz upravljanje realnim projektom, ovo takmičenje daje učesnicima mogućnost da na jedinstven način steknu nova znanja i veštine koje se tiču svih aspekata upravljanja projektom. 

Pobednički tim Nacionalnog takmičenja u upravljanju projektima – PMC 2023 predstavljaće Srbiju na internacionalnom takmičenju u Španiji i dobiti priliku da stekne nezaboravno iskustvo, ali i bliže upozna sa zadacima i radom projektnih menadžera i napravi veliki korak ka razvijanju svoje poslovne karijere. Pozivamo vas da nas pratite na društvenim mrežama: Facebook stranici IPMA Young Crew Serbia, Instagram profilu @youngcrewserbia, kao i na sajtu ipma.rs, kako biste bili u toku sa svim informacijama vezanim za takmičenje. Prijave za Nacionalno takmičenje u upravljanju projektima – PMC 2023 su otvorene do 1. marta, a možete se prijaviti putem sledećeg linka: PMC 2023 prijava.