Proglašeni pobednici IPMA Srbija nagradnog konkursa

Proglašeni pobednici IPMA Srbija nagradnog konkursa za najbolji projekat, najboljeg mladog projektnog menadžera i najbolji istraživački rad

IPMA Srbija je ove godine obnovila tradiciju nagrađivanja mladih profesionalaca u oblasti projektnog menadžmenta. Dodeljene su nagrade u tri kategorije – Najbolji projekat, Najbolji mladi projektni menadžer i Najbolji istraživački rad. Svečano proglašenje pobednika održano je u petak, 24. decembra, u Hotelu Metropol u Beogradu.

Nagradu za najbolji projekat dobio je ESTIEM LG Belgrade za projekat „Case Study Show 2021“, nagradu za najboljeg mladog projektnog menadžera u agilnom projektnom okruženju dobio je Dimitrije Davidović za projekat Placa.si, nagradu za najboljeg mladog projektnog menadžera u tradicionalnom projektnom okruženju dobio je Igor Nikolić za projekat „AIBA Svetsko prvenstvo u boksu 2021“, nagradu za najbolji istraživački rad na osnovnim studijama dobio je Miloš Orsovanović sa Tehničkog Fakulteta u Boru i nagradu za najbolji istraživački rad na master studijama dobila je Katarina Erić sa Fakulteta za projektni i inovacioni menadžment.

Pored dobitnika u kategorijama Najbolji projekat, Najbolji projektni menadžer i Najbolji istraživački rad, dodeljena su i dva priznanja: Nikoli Pavlov za izuzetan doprinos na strukovnim akademskim studijama i Bojanu Grebiću za izuzetan doprinos na master akademskim studijama.

IPMA Srbija još jednom čestita pobednicima i zahvaljuje se svima koji su učestvovali na nagradnom konkursu. Pozivamo vas da zajedno nastavimo da radimo na unapređenju teorije i prakse upravljanja projektima.