Sada je i zvanično!

Pored više od 70 Udruženja za upravljanje projektima širom sveta, upravo je Srbija država koja će 2021. godine, uz Nacionalno, biti domaćin i Internacionalnog takmičenja u upravljanju projektima – Project Management Championship.

 

Takmičenje u upravljanju projektima namenjeno je studentima koji žele da unaprede svoje veštine i znanja u oblasti projektnog mendžmenta. Upravo ovde mogu da naprave prve korake u svojoj profesonalnoj karijeri, kao i da steknu svoje prve poslovne konekcije sa svetskim ekspertima ove branše.

Učesnici Nacionalnog takmičenja se za isto prijavljuju popunjavanjem forme, koja će biti otvorena od 20. januara do 20. februara.  Biće moguće individualne prijave i prijave u paru, pa će ove timove formirati organizacioni tim takmičenja, a moguće je i da se prijave već oformljeni timovi od po 3 ili 4 člana.

 

Kako su zdravlje i bezbednost učesnika naš prioritet, odlučili smo da zbog epidemije Korona virusa u našoj zemlji, kvalifikacionu rundu održimo u online okruženju 27. februara 2021. godine.

 

Nacionalno finale će biti održano 14. marta i pobednički tim će imati priliku da predstavlja Srbiju na Internacionalnom finalu, koje će biti održano od 3. do 5. juna u sklopu XXV Međunarodnog kongresa iz upravljanja projektima.

 

Više informacija o takmičenju možete pronaći klikom na sledeći link: https://ipma.rs/young-crew-projects/project-management-championship/