XXIV Internacionalni kongres iz projektnog menadžmenta Hibridni projektni menadžment – imperativ budućnosti

XXIV Internacionalni kongres iz projektnog menadžmentam Hibridni projektni menadžment – imperativ budućnosti, koji su organizovali Udruženje za upravljanje projektima Srbije, Nacionalna akademija za javnu upravu i Fakultet za projektni i inovacioni menadžment, održao se u online okruženju od 7. do 9. maja 2020. godine.

Kongres je okupio značajan broj svetski poznatih stručnjaka iz oblasti upravljanja projektima, predstavnike Međunarodnog udruženja za upravljanje projektima IPMA i brojne predstavnike javne uprave.

Kongresu je prisustvovalo 287 učesnika iz 19 zemalja. Tokom izvanrednih predavanja, panel diskusija i okruglih stolova, učesnici su diskutovali o mnogim značajnim i zanimljivim temama, kao što je upravljanje projektima u javnom sektoru, projekti ženskog preduzetništva tokom pandemije, sertifikacija u upravljanju projektima, vrednosti PMO, itd.

Pored pozvanih predavača, svoje radove su predstavili i učesnici – profesori i saradnici na univerzitetima, fakultetima i institutima i zaposleni u privatnom i javnom sektoru.

Udrženje za upravljanje projektima Srbije – IPMA Srbija zahvaljuje je se svim govornicima, panelistima i prisutnima. Nadamo se da ćete nam se pridružiti povodom godišnjice XXV Internacionalnog kongresa iz projektnog menadžemnta 2021. godine!