Završena kvalifikaciona runda 10. Jubilarnog Nacionalnog takmičenja u upravljanju projektima

Uspešno je završena kvalifikaciona runda 10. jubilarnog Nacionalnog takmičenja u upravljanju projektima, održana 24. marta 2024. godine pod organizacijom Young Crew Srbije. Na takmičenje se prijavilo ukupno 14 timova, čiji su članovi studenti sa 9 različitih fakulteta, među kojima su: Fakultet organizacionih nauka, Građevinski fakultet, Fakultet tehničkih nauka u Novom Sadu, Univerzitet Singidunum, Fakultet Poslovne ekonomije i Fakultet za projektni i inovacioni menadžment.

Šest timova je steklo pravo da se plasira u Nacionalno finale, koje se ove godine održava 7. aprila na Fakultetu organizacionih nauka u Istraživačko-razvojnom centru – IRC.

Timovi koji su uspešno prošli kvalifikacije za Nacionalno finale PMC 2024. su:

  • Tim 7 – Sara Sladaković, Anđela Spaić, Dejana Vasiljević, Jelena Borovac (Univerzitet Singidunum)
  • Tim 3 – Lazar Gošić, Teodora Živanović, Iva Branković, Jana Savić (Univerzitet u Beogradu, Fakultet organizacionih nauka)
  • Tim 1 – Sara Arsić, Teodora Obućina, Minja Trajković, Barbara Nikolić (Univerzitet u Beogradu, Fakultet organizacionih nauka)
  • Tim 10 – Petar Balać, Valentina Kojić, Nikola Gašović, Lazar Nikolić (Univerzitet u Beogradu, Građevinski fakultet)
  • Tim 13 – Željko Marinković, Maša Đorđević, Enes Gušinjac (Univerzitet u Beogradu, Građevinski fakultet)
  • Tim 5 – Anastasija Djurić, Aleksa Stojković (Univerzitet u Novom Sadu, Fakultet tehničkih nauka, Novi sad i Fakultet poslovne ekonomije)

Ovom prilikom čestitamo svim timovima na fenomenalnim rezultatima, a finalistima želimo uspeh u daljoj fazi takmičenja. Takođe, pozivamo i ostale studente da nam se priključe i sledeće godine na Nacionalnom takmičenju u upravljanju projektima i steknu dodatno znanje i iskustvo. Tim koji bude predstavljao Srbiju na međunarodnom takmičenju, imaće priliku da odmeri svoje znanje sa kolegama iz sveta u Firenci od 7. do 8. juna.

Pratite naš sajt i budite u toku sa najnovijim dešavanjima Nacionalnog takmičenja u upravljanju projektima – PMC 2024.