PM Days

Dani projektnog menadžmenta 2022 – PM Days 22

Udruženje za upravljanje projektima Srbije – IPMA Srbija i ove godine će se pridružiti mnogim kolegama iz inostranstva i obeležiti „Dane projektnog menadžmenta”.

„Dani projektnog menadžmenta” 2022 godine biće održani tokom celog meseca novembra, a za sve članove IPMA Srbija biće održane različite vrste sadržaja.

Ove godine naše mlade, Young Crew članove tokom „Dana projektnog menadžmenta” očekuju dve radionice.

Radionica „Karijerni put projektnog menadžera“ je prva radionica koja će posle dugog vremena koja će biti održana uživo u Beogradu. Radionica će biti besplatna za sve Young Crew članove, i za članove partnerske organizacije Studentske asocijacije FON-a.

Broj mesta na radionici je ograničen. Pratite naš sajt i društvene mreže kako ne biste propustili priliku za prijavu!

Kako naši članovi nisu samo iz Beograda, krajem meseca novembra održaće se još jedan događaj namenjen Young Crew članovima, ovog puta online. Ono na što smo posebno ponosni je da će radionicu održati upravo jedna od vas, naša dugogodišnja članica. Uskoro ćemo vam otkriti o kome je reč.

Dani projektnog menadžmenta 2022. godine biće i prilika da članovi Udruženja održe i studijske posete obrazovnim institucijama na kojima se izučava projektni menadžment i potpišu sporazumi o saradnji.

Upravljanje projektima u javnom sektoru

Udruženje za upravljanje projektima Srbije je član Međunarodne asocijacije za upravljanje projektima IPMA, koju čine članice iz 71 države sveta. S tim u vezi, ove godine pokrenućemo i novu inicijativu – Dane Međunarodne saradnje. Ove godine su to Dani Italije.

„Dani projektnog menadžmenta” 2022. godine biće prilika i da razmenimo mišljenja i iskustva u okviru sastanaka posebnih sekcija. Ove godine tradicionalno organizujemo okrugli sto Upravljanje projektima u javnom sektoru.

Uskoro više informacija o svakom događaju.