Stručna praksa

Program stručne prakse

Program stručne prakse smo pokrenuli kako bismo pružili priliku svim studentima, juniorima i profesionalcima da se uključe u realizaciju međunarodnih projekata i usavrše veštine upravljanja projektima, komunikacije, edukacije i organizacije događaja.

Svake godine desetine mladih ljudi prođe ovaj program i na taj način kreira bolje preduslove za uspešnu karijeru u upravljanju projektima.

Trenutno su otvorene prijave za sledeće pozicije:

  • Public Project Management AssociateUkoliko prihvatate izazove, radujetre se promenama i želite da doprinesete zajednici, idealan ste član IPMA Srbija tima odgovornog za planiranje, realizaciju i unapređenje projekata u javnom sektoru.
  • Event assistants Ako vam organizacija događaja nije strana, odlično funkcionišete u timu i dinamično okruženje je vaše prirodno stanište, IPMA Srbija vam daje šansu da učestvujete u organizaciji specijalnih događaja kao što su međunarodne konferencije, stručni seminari, radionice, takmičenja i brojni drugi društveni događaji.
  • Community Manager Znate šta želite i znate kako to da to prenesete drugima? Svoje ideje možete da predstavite slikom ili videom? Vešto komunicirate i radujete se saradnji? Prijavite se za Community Manager poziciju u IPMA Srbija i budite odgovorni za komunikaciju sa partnerima i saradnicima, upravljajte našim medijskim kanalima i angažujte profesionalnu zajednicu u radu Udruženja.
  • Training Assistant Ukoliko volite da učite i nesebično delite svoje znanje, problemima pristupate analitički, ne plašite se javnog nastupa i pravite kreativne prezentacije, IPMA Srbija vam pruža šansu da postanete naš Training Assistant i učestvujete u predavanjima, edukacijama i seminarima iz upravljanja projektima zajedno sa najvećim stručnjacima iz ove oblasti.

 

Svi zainteresovani za praksu u IPMA Srbija, treba da pošalju svoj CV na mejl office@ipma.rs do 25. oktobra 2021. godine sa naznakom za koju poziciju se prijavljuju.

Budite deo tima koji stvara promene. Čekamo vas.