Svečana dodela IPMA sertifikata u oblasti projektnog menadžmenta

Svečana dodela IPMA sertifikata u oblasti projektnog menadžmenta

 

 

Svečana dodela IPMA sertifikata u oblasti projektnog menadžmenta za kandidate koji su uspešno završili program IPMA sertifikacije održana je u utorak, 28. februara 2023. godine, u prostorijama IPMA Srbija. U ovom ciklusu sertifikacije ukupno sedam kandidata je ispunilo uslove i steklo IPMA sertifikat, od toga su dva kandidata stekla sertifikat IPMA nivo C – Sertifikovani projektni menadžer, dok je pet kandidata steklo sertifikat IPMA nivo D – Sertifikovani projekt menadžment saradnik.

Čestitamo svim sertifikovanim kandidatima!

IPMA sertifikati su međunarodno priznati u više od 70 zemalja sveta i visoko vrednovani i prepoznati među profesionalcima u oblasti projektnog menadžmenta u privatnom i javnom sektoru. Posebno nam je drago da su IPMA sertifikati iz godine u godinu sve više prepoznati i traženi i među profesionalcima koji dolaze iz javnih preduzeća i državnih institucija koje u portfoliju svog delovanja imaju i oblast projektnog menadžmenta. Tako su među kandidatima kojima su svečano dodeljeni IPMA sertifikati i dva kandidata zaposlena u Direkciji za evropske integracije i upravljanje projektima pri Ministarstvu odbrane Vlade Republike Srbije.

Nakon što su svečano dodeljeni IPMA sertifikati, 28. februar je ostao u znaku sertifikacije, jer je u nastavku održana i online informativna sesija o sertifikaciji za sve prijavljene učesnike. Prezentaciju je održala dr Danijela Toljaga-Nikolić, direktorka sertifikacionog tela IPMA Srbija Sert. Cilj info sesije o sertifikaciji je bio približavanje mogućnosti i prednosti posedovanja sertifikata za profesionalce u oblasti projektnog menadžmenta, preduslova koje kandidati treba da ispune da bi se uključili u proces sertifikacije, kao i sadržaja pojedinih faza procesa. Sertifikaciono telo IPMA Srbija Sert, sa tradicijom dugom već 17 godina, jedino je ovlašćeno telo u našoj zemlji da sprovodi sertifikaciju u oblasti projektnog menadžmenta u skladu sa programom međunarodne IPMA sertifikacije projektnih menadžera.

Ukoliko ste propustili info sesiju, a želite da saznate više o IPMA sertifikaciji pišite nam na mejl cert@ipma.rs.