Pobednik takmičenja u upravljanju projektima

Tim sa Fakulteta organizacionih nauka pobednik 7. takmičenja u upravljanju projektima IPMA Project Management Championship

Pobednik nacionalnog takmičenja u upravljanju projektima Project Management Championship, održanog u nedelju 14. marta,  je tim studenata sa Fakulteta organizacionih nauka Univerziteta u Beogradu, čiji su članovi Sofija Seničić, Nikola Milošević i Ana Ristić. Ovaj tim predstavljaće Srbiju na internacionalnom finalu ovog prestižnog takmičenja koje će se održati u septembru ove godine u

Pobednik nacionalnog takmičenja u upravljanju projektima

Beogradu.

Takmičenje organizuje Young Crew Srbija kao ogranak za mlade Udruženja za upravljanje projektima Srbija – IPMA Srbija, u okviru Međunarodne asocijacije za upravljanje projektima – IPMA (International Project Management Association) sa ciljem da mladima pruži priliku za razvoj, sticanje novih poznanstava i učenje kroz praksu.

Na ovogodišnjem takmičenju u okviru kvalifikacione runde koja je ove godine održana onlajn 27. februara učestvovalo je 46 timova. Više od 170 studenata sa 19 fakulteta iz 6 gradova Srbije imalo je priliku da timski rešava test od 100 pitanja za 100 minuta.

Šest timova koji su se istakli svojim znanjem i ostvarili najbolji rezultat, u nacionalnom finalu oprobalo se i u ulozi projektnih menadžera i rešavanju realnih poslovnih problema.

Projekat organizacije takmičenja u upravljanju projektima podržan je od strane: Ministarstva  omladine i sporta, Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, Srpske asocijacije menadžera i Centra za razvoj karijere.

Nadamo se da će pobednik nacionalnog takmičenja u upravljanju projektima ostvariti fantastičan rezultat i u međunarodnom finalu.

Svi studenti koju su zainteresovani da se uključe u projektnu zajednicu mogu pratiti naš sajt i posebnu stranicu posvećenu mladima, kao   i instagram stranice @ipma.serbia@youngcrewserbia.