Završen nagradni konkurs IPMA Srbija nagrade za mlade

Proglašeni najbolji mladi projektni menadžeri i istraživači u okviru nagradnog konkursa IPMA Srbija nagrade u kategoriji za najboljeg mladog projektnog menadžera, najbolji projekat, najbolji istraživački rad na master i osnovnim akademskim studijama.

IPMA Srbija nagrade za mlade je tradicionalan događaj nagrađivanja mladih profesionalaca u oblasti upravljanja projektima.

Dodeljene su nagrade u tri kategorije:

  • Najbolji mladi projektni menadžer,
  • Najbolji projekat i
  • Najbolji istraživački rad na osnovnim i master akademskim studijama.

Svečana dodela nagrada održana je u petak, 15. decembra 2023. godine.

Nagradu najboljeg mladog projektnog menadžera dobio je Miloš Stevanović iz Siemens Energy-ja koji je uspešno predvodio projekat  Mireo Car Shell Relocation and Installation to Kragujevac. Nagradu za najbolji istraživački rad na osnovnim akademskim studijama dobila je Ana Matejić sa Fakulteta organizacionih nauka koja je uspešno odbranila završni rad pod nazivom ”Upravljanje projektom lansiranja novog kozmetičkog proizvoda” i nagradu za najbolji istraživački rad na master akademskim studijama dobila je Olga Tošić sa Fakulteta organizacionih nauka čiji je naziv master rada ”Primena principa teorije igara u agilnom razvoja softvera”.

Priznanje za izuzetnu ivnovativnu ideju koja doprinosi ženskoj zajednici ide Jeleni Mirić sa Filozofskog fakulteta iz Novog Sada za projekat Ženska inicijativa ”Roze zastava”.

Svim dobitnicima nagrada omogućena je godišnja Young Crew IPMA Srbija članirina koja važi godinu dana, a nagrađeni za najbolji završni i master rad dobili su besplatnu kotizaciju za učešće na 12. Research Conference u Merilendu.

IPMA Srbija čestita pobednicima i zahvaljuje se svima koji su učestvovali na nagradnom konkursu. Pozivamo vas da zajedno nastavimo da radimo na unapređenju teorije i prakse upravljanja projektima i tradicionalno organizujemo događaj IPMA Srbija nagrade za mlade.