IPMA Srbija nagrade

Proglašeni najbolji mladi projektni menadžeri i istraživači

Proglašeni najbolji mladi projektni menadžeri i istraživači u okviru nagradnog konkursa IPMA Srbija nagrade za mlade za najbolji projekat i najbolji istraživački rad na doktorskim i osnovnim akademskim studijama.

IPMA Srbija nagrade za mlade je tradicionalan događaj nagrađivanja mladih profesionalaca u oblasti upravljanja projektima. Dodeljene su nagrade u dve kategorije – Najbolji projekat i Najbolji istraživački rad. Nažalost, ove godine nismo imali najboljeg mladog projektnog menadžera i najbolji istraživački rad na master akademskim studijama. Svečana dodela nagrada održana je u ponedeljak, 26. decembra u restoranu Azbuka.

Nagradu za najbolji projekat dobio je Fonov Centar za razvoj karijere za projekat „Vruća stolica 2022“ koji su predvodili Andrija Simić i Petar Bubanja, nagradu za najbolji istraživački rad (doktorsku disertaciju) na doktorskim akademskim studijama dobila je Marijana Bugarčić sa Ekonomskog fakulteta u Kragujevcu i nagradu za najbolji istraživački rad na osnovnim akademskim studijama dobila je Sara Stojiljković sa Fakulteta organizacionih nauka. Ovim putem napominjemo da ove godine nije bilo prijavljenih sa najboli istraživački rad na master akademskim studijma. Čestitamo svim dobitnicima nagrada i želimo im još puno ovakvih uspeha.

Priznanje za izuzetan doprinos na doktorskim akadmskim studijama dobila je Jovana Topalić sa Fakulteta Tehničkin nauka Univerzitet u Boru, a priznanje za izuzetan doprinos na osnovnim akademskim studijama dobila je Sandra Blagojević.

Ovim povodom, IPMA Srbija je svečano uručila sertifikate za nivo D, C i B sertifikantima koji dolaze iz kompanije Siemens Energy. Čestitamo svim sertifikantima i nadamo se budućoj saradnji.

IPMA Srbija još jednom čestita pobednicima i zahvaljuje se svima koji su učestvovali na nagradnom konkursu. Pozivamo vas da zajedno nastavimo da radimo na unapređenju teorije i prakse upravljanja projektima i tradicionalno organizujemo događaj IPMA Srbija nagrade za mlade.