Dani projektnog menadžmenta 2022 – PM Days 22

Udruženje za upravljanje projektima Srbije – IPMA Srbija i ove godine je organizovalo „Dane projektnog menadžmenta” – PM Days 22.

„Dani projektnog menadžmenta” 2022 održani su tokom meseca novembra čiji je cilj bio promovisanje projektnog menadžmenta.

Naši Young Crew članovi učestvovali su tokom „Dana projektnog menadžmenta” na dve radionice.

Prva radionica pod nazivom „Karijerni put projektnog menadžera“ održana je 15. novembra na Fakultetu organizacionih nauka. U saradnji sa partnerskom organizacijom Studentska asocijacija FON-a  (SAFON) održana je radionica na kojoj su studenti  imali su priliku da se teorijski i praktično upoznaju sa kontekstualnim, bihejvioralnim i tehničkim kompetencijama značajnim za profesiju projektnog menadžera. Zahvaljujemo se Studentskoj asocijaciji FON-a (SAFON) na pozivu za učešće i radujemo se budućoj saradnji.

 

Kako Young Crew Srbija čine i mladi ljudi koji nisu iz Beograda, održana je i online radionica pod nazivom „Projektni menadžment u IT okruženju – izazovi i perspektive“ koju je 24. novembra 2022. godine održala naša dugogodišnja članica Jana Jovanović, projektni menadžer u Mobi Banci i osnivač platforme TvojCV. Preko 30 učesnika ove radionice je imalo priliku da interaktivno učestvuju u ovoj radionici i postavljaju mnogobrojna pitanja iz oblasti IT projektnog menadžmenta. Hvala Jani na prenesenom praktičnom iskustvu iz ove oblasti.

 

“Dani projektnog menadžmenta” 2022. godine obeleženi su i studijskom posetom Ekonomskom fakultetu u Kragujevcu, u ukviru koje je potpisan i sporazum o saradnji. Ovom prilikom organizovan je i poseban događaj za studente koji koji imali priliku da se upoznaju sa savremenim trendovima iz oblasti upravljanja projektima i nizom mogućnosti koje IPMA Srbija organizuje za studente, kao što su Project Management Championship – PMC 2022 i Global eCollaboration – GeCCo.

Nadamo se uspešnoj saradnji pri realizaciji mnogobrojnih projekata u budućnosti.